TONDABAYASHI CITY TOP >> SISTER CITY >> News 2015 (Japanese)

2015 News

General Meeting (May 24)
On May 24th, the 40th general meeting and social gathering of Tondabayashi-Bethlehem Sister City Association were held in the Subaru (Pleiades) Hall.

Exchange Student Program (July 21 - August 10)
From July 21 to August 10, three exchange students from Bethlehem City stayed Tondabayashi City.
Students cultivate friendships with their host families.
They also experienced Japanese culture, such as "Sado," tea ceremony and making China Cup.

Exchange Students Schedule
July
21(Tue)    Arrival
22(Wed)    Welcome Party
23(Thu)    Visit to Osaka University of Arts
27(Mon), 28(Tue) Trip to Mt. Ko-ya
30(Tue)    Courtesy Visit to Mayor, Tour of Jinai-machi, Experience of Making China Cup
31(Fri)    Swap Ceremony
August
1(Sat)     PL Fireworks Display
3(Mon)     Tour of Osaka
6(Thu)     Experience of Tea Ceremony (Sado)
7(Fri)     Factory Tour of Bamboo Blind Manufacturer, Experience of Making Soba
9(Sun)     Farewell Party
10(Mon)    Departure for Home

English Presentation (November 15)
On November 15th, the 44th English Presentation was held at the auditorium of the fire department.
Totally 55 of fifth and sixth graders of elementary schools in Tondabayashi City participated in it.
They made wonderful speeches in front of a large audience.

Exchange Party in New Year (January 31)
A new year get-together was held at "Aldebaran" in the Subaru (Pleiades) Hall, to promote mutual friendship.
The members talked each other and had a happy time, as one of the members performed comic story telling.