TONDABAYASHI CITY TOP >> SISTER CITY >> News 2014 (English)

2014 News

General Meeting / Social Gathering (May 25th)
On May 25th, the 39th general meeting and social gathering of Tondabayashi-Bethlehem Sister CityAssociation were held in the Subaru (Pleiades) Hall.

Exchange Student Program (July 24th 〜August 14th)
From July 24th to August 14th, three exchange students of Tondabayashi city stayed with local families in Bethlehem.
On September 28th, a briefing session after their return was held. The students announced their precious experience in Bethlehem.

Schedule of Exchange Student
July
24 (Thur.)    Arrival
25(Fri.)     Welcome Picnic
26(Sat.)     Free Day
27(Sun.)    Free Day
28(Mon.)    English Class (Lehigh University)
29(Tue.)     Free Day
30(Wed.)    English Class (Lehigh University)
31(Thur.)    Dorney Park (Amusement Park)
August
1 (Fri.)      Musik fest (Music Festival) Start
3 (Sun.)     Tea Ceremony
4 (Mon.)     Philadelphia
5 (Tue.)     English Class (Lehigh University)
6 (Wed.)     New York
7 (Thur.)    Free Day
8 (Fri.)     English Class (Lehigh University)
9 (Sat.)     Free Day
10 (Sun.)     Musik fest (Music Festival) End
11 (Mon.)      Courtesy Visit to the Mayor of Bethlehem, Sightseeing in Bethlehem
12 (Tue.)    Farewell Dinner
13 (Wed.)    Leaving for Home

The 50th Anniversary of Sister City Relationship
Tondabayashi City and Bethlehem City, Pennsylvania, U.S. established a sister city relationship in 1964. In 2014, we celebrated the 50th anniversary.
On October 26th, the commemoration ceremony was held in Bethlehem. During the ceremony, cherry trees were planted and the joint statement was
signed for further promoting friendly relations.

English Oratorical Contest (November 16th)
On November 16th, "the 43th English Oratorical Contest in commemoration of the 50th anniversary of the sister city relationship" was held.
Totally ninety from elementary students to general people participated in it. They made wonderful speeches in front of a large audience.

New Year Get-Together (January 25th)
A new year get-together was held at "Aldebaran" in the Subaru (Pleiades) Hall, to promote mutual friendship. We had a happy time,
as one of the members performed comic story telling.