TONDABAYASHI CITY TOP >> SISTER CITY >> News 2012 (English)

2012 News

General Meeting / Social Gathering (May 20)
On May 20th, the 37th general meeting and social gathering of the Tondabayashi-Bethlehem Sister City Association was held at the Subaru Hall.

Exchange Students Program(July 26-August 16)
From July 26th to August 16th, the three students of Tondabayashi City stayed with host families in Bethlehem City.
On September 23rd, the students reported on their precious experience in Bethlehem.

Schedule for Exchange Student
July
27th (Fri) Arrival / Welcome Picnic
28th (Sat) Free Day
29th (Sun) Free Day
30th (Mon) Learn to Speak American (Lehigh University)
31st (Tue) Washington D.C.
August
1st (Wed) Washington D.C.
2nd (Thu) Learn to Speak American (Lehigh University)
3rd (Fri) Musikfest (Music Festival)
4th (Sat) Swap Picnic
6th (Mon) Learn to Speak American (Lehigh University)
7th (Tue) Courtesy Visit to the Mayor / Sightseeing in Bethlehem
8th (Wed) New York
9th (Thu) Learn to Speak American (Lehigh University)
10th (Fri) Philadelphia
11th (Sat) Free Day
12th (Sun) Free Day
13rd (Mon) Dorney Park (Amusement Park)
14th (Tue) Farewell Party (Ichiban Restaurant)
15th (Wed) Departure

English Oratorical Contest (November 18)
On November 18th, the 41st English Oratorical Contest was held at the auditorium of the Tondabayashi Firefighting Headquarters.
One hundred and eleven students from elementary schools to high schools participated in it and made their speeches as they like in front of the large audience.

Exchange Party in New Year (February 3rd)
An exchange party in the new year was held at “Aldebaran” of the Subaru Hall.
A member performed a Japanese sit-down comedy and the members all together enjoyed singing English songs in chorus.