TONDABAYASHI CITY TOP >> SISTER CITY >> News 2011 (English)

2011 News

General Meeting (May 15)
The 36th General Meeting and social gathering were held at Subaru Hall on May 15th.

Exchange Students Program(July 23-August 11)
Three exchange students from Bethlehem city stayed in Tondabayashi from July 23 to August 11.
Students touched Japanese culture, such as "Sado," tea ceremony and making Soba.
Their messages are exhibited at the "Bethlehem Corner" of Tondabayashi City Hall.

Exchange Students Schedule
July
23 (Sat) Arrival
24 (Sun) Welcome Party
26 (Tue) Courtesy Visit to Mayor, Tour of Jinai-machi, Experience of making China cup
27 (Wed), 28 (Thu) Mt. Ko-ya
August
1 (Mon) PL Fireworks Display
2 (Tue) Swap Ceremony
4 (Thu) Factory Tour of Bamboo Blind Manufacturer, Experience of making Soba
8 (Mon) Tour of Kyoto
9 (Tue) Visit to Osaka Ohtani University, Experience of tea ceremony (Sado)
10 (Wed) Farewell Party
11 (Thu) Departure for Home

English Oratorical Contest (November 20)
The 40th English OratoricalContest was held at the auditorium of the fire department on November 20th.
A total of 95 participants from the elementary school children to ordinary citizens' division took part in it.
Capacity audience listened intently to their passionate speeches.

Fureaimatsuri Festival (November 23)
On November 23rd, Fureaimatsuri Festival was held. We didn't run a booth at the festival this year.
We borrowed the space of Tondabayashi Intercultural Communication Center's booth and put our extra news instead.
We heartily advertised our activities at the festival in order that many of the participants in the festival will know our association's activities.