TONDABAYASHI CITY TOP >> SISTER CITY >> News 2010 (English)

2010 News

General Meeting(May 16)
The 35th General Meeting and social gathering were held at Subaru Hall on May 16.

Exchange Students Program(July 26-August 16)
This year, the students from Tondabayashi visit Bethlehem.
Three students from Tondabayashi city stayed with the families in Bethlehem city from July 26 to August 16.
They reported on their various experiences to Tondabayashi residents and the member of TBSCA at the meeting on September 26.

交換学生滞在スケジュール
July
26 Arrival
27 Welcome Picnic
28 Iron Pigs-Japan Night
29 Learn to Speak American class at Lehigh University
30 Statue of Liberty
31 Whitewater Rafting
August
1 Free Day
2-3 Washington, D.C
4 Swap Picnic
5 Philadelphia
6 Learn to Speak American class at Lehigh University
7 Free day
8 Tea Ceremony
10 Courtesy visit to Mayor, Tour Bethlehem
11 New York
12 Lunch at Jim Thorpe
13 Dorney Park
14 Farewell Dinner
15 Departure for home

English Oratorical Contest (November 21)
The 39th English Oratorical Contest was held at the auditorium of the fire department on November 21.
A total of 83 participants from the division of elementary school children to the division ordinary citizens took part in it.
They made their speeches in English at the auditorium crowded with capacity audience.

Fureaimatsuri Festival (November 23)
We sold watagashi (candy floss) and drinks at Fureaimatsuri festival.
Our stall was alive with many people regardless of the cold weather and did a good business.