TONDABAYASHI CITY TOP >> SISTER CITY >> News 2009 (English)

2009 News

General Meeting (May 17)
The 34th General Meeting and social gathering were held at Subaru hall on May 17.

Ms. Jill Schimmel came to Tondabayashi
Ms. Jill Schimmel who was an exchange student in 1997 came to Tondabayashi, her favorite place, again during her summer holiday.

Exchange Students Program (July 22-August 9)
Five exchange students from Bethlehem stayed in Tondabayashi from July 22 to August 9.
Students got something out of Japanese culture, such as Kendo and Making Soba, buckwheat noodle.

Exchange Students Schedule
July August
22 (Wed) Arrival 1 (Sat) PL Fireworks Display
23 (Thu) Visit to Osaka University of Arts, Welcome Party 2 (Sun) Free day
24 (Fri) Courtesy visit to Mayor 3 (Mon) Free day
25 (Sat) Free day 5 (Wed) Tour of Mt. Ko-ya
26 (Sun) Free day 6 (Thu) Tour of Mt. Ko-ya
27 (Mon) Experience of martial art, Kendo 7 (Fri) Free day
28 (Tue) Experience making soba, inspection tour of local industry 8 (Sat) Farewell Party
29 (Wed) Free day 9 (Sun) Departure for Home

Unfortunately, the English Oratorical Contest and Fureaimatsuri festival weren't able to be held because of the spread of new flu.

The New year's Party (January 30)
The New year’s Party was held at the restaurant, Arudebaran in Subaru hall.