TONDABAYASHI CITY TOP >> SISTER CITY >> News 2008 (English)

2008 News

General Meeting (May 10)
The 33th General Meeting and social gathering were held at Subaru hall on May 10.

Mrs. Karen Dolan came to Tondabayashi
Mrs. Karen Dolan who was a member of the municipal assembly in Bethlehem city came to Tondabayashi on June 14.
She visited Jinai-machi, Bethlehem street and Chikatsu Asuka Museum.

Ms. Courtney Prutzman came to Tondabayashi (July3-17)
Ms. Courtney Prutzman who was an exchange student in 1999 came to Tondabayashi for the first time in nine years.
She stayed for two weeks and was touched by a hearty welcome from her host families and the member of TBSCA.

Exchange Students Program (July 25-August 14)
Five students from Tondabayashi city stayed with the families in Bethlehem city from July 25 to August 14.
They talked about their valuable experiences to the citizens and the members of TBSCA on September 28.

English Oratorical Contest (November 16)
The 38th English Oratorical Contest was held at the auditorium of the fire department.
All of the participants made their emotional speeches in front of a large audience.

Fureaimatsuri (November 23)
The festival, "Fureaimatsuri" was held on a clear day on November 11.
People waited in a queue to buy watagashi (candy floss) or drinks from stalls.

The New year's Party (February 1)
The New year's Party was held at Subaru hall on February 1.
The members had a good time and promoted their friendship.