TONDABAYASHI CITY TOP >> SISTER CITY >> News 2007 (English)

2007 News

General Meeting (May 13)

Exchange Students Program (July 21-August 9)
Four students from Bethlehem city stayed in Tondabayashi from July 21 to August 9.

Mr. James Oberman from Bethlehem city came to Tondabayashi. (September 21-23)
Mr. Oberman who was an exchange student in 1987 came to Tondabayashi city.
We met him again after an interval of twenty years.

English Oratorical Contest (November 18)
It was the 37th time since the first English Oratorical Contest was held.
It was held at the auditorium of the fire department (the fourth floor).
Forty eight elementary school children, twenty eight junior high schoolstudents and two high school students took part in it.

Fureaimatsuri (November 23)
Members of the TBSCA took part in the citizens' festival called "Fureaimatsuri".

The New year's Party (February 10)
The New year's Party was held at the restaurant, Arudebaran in Subaru hall.