TONDABAYASHI CITY TOP >> SISTER CITY >> News 2006 (English)

2006 News

AGM (April 23)
The 31st AGM and get-together were held in the Subaru Hall on April 23.

Exchange Students Program(July 26-August 16)   【photo
Five students who live in Tondabayashi home stayed in Bethlehem from july 26 to August16.
The briefing session of exchange students who had stayed for three weeks in Bethlehem was held on September 24.
The students who felt they had American lifestyles in their bones eagerly gave speeches about their experiences in the U.S.A.

English Oratorical Contest (November19)
The English oratorcal contest was held at the auditorium of the fire department under the auspices of the TBSCA on November 19.
274 people, including 78 speakers who were elementary school to high schoolstudents,took part in it.

Fureaimatsuri (November23)
Members of the TBSCA took part in the citizens' festival called "Fureaimatsuri".

The New Year's Party (January 21)
The New Year's Party was held in order to promote friendship between members of the TBSCA.