TONDABAYASHI CITY TOP >> SISTER CITY >> News 2005 (English)

2005 News

21th July-11th August
Exchange Student Program    Photos

6th August
Ms. Jill Shimmel, who had been English teacher in Tondabayashi for 3 years, went home.
Thank you very much Jill. See you again.

Musik fest 2005 (12th, 14th August)
The band consisting of Tondabayashi city workers appeared in the Musik fest 2005.

25th September
Ms. Ellen Bearn, the vice-chairperson of Bethlehem Tondabayashi Sister City Commission,
visited Tondabayashi city and met many friends.

20th November
The 35th English Oratorical Contest.

23th November
The stall of TBSCA at the citizens' festival called "Fureaimatsuri".